Új hozzászólás Aktív témák

  • e=mc²

    őstag

    válasz robekraptor #4644 üzenetére

    A tipikus magyar felfogasnak ehhez nincs koze, ez a jatek egyik celja, hogy minel tobben minel tobb HB-t szerezzen. Ez nem onzoseg, ez a jatek lenyege. Es ezt is segitettek elo a valtozasokkal is. Most oszinten, en azert hagyjam abba 4 kor utan a bosst, mert a klanban, ahol vagyok a kisebbek kevesebbet utnek?

    Nem sebzek sokat, kb. atlagban 2-2,5 milliot egy boss3 alkalmaval. De azon vagyok, hogy fejlodjek, es tobbet tudjak sebezni. A Whisky klanban en vagyok az 5. legtobb shard befizeto (osszessegeben), de a boss fightokra hetente kb. 1-2x erek oda. Megsem sopankodok, hogy jajj szegeny en. Nem koltok ra, ingyen jatszom, es a szorakozasert jatszom.

    A heti 200 shard meg mar megbocsass de fejlettebb szinten lofasz. Egy nap alatt a tobbszoroset ki lehet termelni. Az a heti 200 shard az onzoseg, ha meg a klanba, ahol vagy, vagy esetleg szerettel volna lenni nem vagy kepes befizetni csak pusztan azert, mert nem vagy azon a szinten, mint a tobbiek ott. Ezert mondtam, hogy menni kell mashova vagy csinalni, es akkor jobb lesz.

    Az meg, hogy en milyen vagyok szerintem ne feszegesd, mert nem ismersz.

    Forditsuk meg a kerdest: minek jelentkezik egy kevesebb mightal rendelkezo egy ismert, magasabb mightal rendelkezok koze?

    Ambulimax Provider

Új hozzászólás Aktív témák