Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz Sirandrish #9916 üzenetére

    Így igaz, de vannak nagyon kirívó esetek. Több embert szed fejbe alig 5mp alatt, és a célkereszt átmenet nélkül a fejre ugrik. 60/3 KD arány..

    Bár én személyesen nem tapasztaltam ilyen durva csíteket, de haveroknak már meggyűlt a bajuk néhány ilyen tuskóval.. KillCam utáncsak pislogtak, hogy akkor most mivan.. Aztán jött még kapásból 3 ember utánuk akiket ugyanaz puffantott le "reflexből"..

    De szerintem szánalom akik csíttel nyomják. Semmi kihívás nincs.. A multiba szerintem az a leg"izgibb", hogy nem tudhatod mi az ellen taktikája, mennyire van résen, és hogy vajon hallja-e a tag, hogy már követem a sarok óta, mivel észrevettem, hogy el akar rejtőzni.. Nem pedig az, hogy megyek, aztn klikkelgetek, a többit meg az aimbot+wh elvégzi.. pff.. Akik így nyomják azok max olyan 10 éves értelmiségi szintjén vannak..

    Én sem vagyok egy pró, és általában a tabella allján végzek, mégsem érzem úgy, hogy márpedig akkoris mindenáron elsőnek kell lennem, vagyhogy akkor bosszúból elkúrom annak a 20 normális embernek a játékát..

    Szerk: Meg persze azért sokan rá is segítenek a gyengébbeknek arra, hogy átálljanak a sötét oldalra, mert nem nézem ki mindenkiből, hogy ha esetleg mindíg minősítik meg kiröhögik, lenoob-ozzák, akkor ezt sokáig megtűri bosszú nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák