Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz pr1mzejEE #28197 üzenetére

    Én úgy érzem engem elárult a COD széria.
    Amikor megjelent az első akkor a legjobb játéknak tartottam, kijött a kiegészítő és még jobb lett minden. Klánozás, warok több évig. Mindezt úgy hogy saját házi szerveren PB nélkül egymást tisztelve és egymásban megbízva.
    Aztán egyre épült le az egész közösség, rengeteg lett a csaló. COD2 megjelent, rosszabb lett mint a COD1, optimalizálatlan műanyag grafika, majd COD4 ami egy fokkal jobb volt de a fejlesztők nem tanultak semmiből és megmarad a széria összes betegsége (a gyengén védett grafikus motor). Majd rohanás lefele a lejtőn (nem állítható fov, szó szerint hánytam a játéktól, zombi divat). Kommersz árkád dara lett az egész, amivel divat játszani. Fórumokon osztogatják egymás között a configokat.
    Én a hülye fejemmel megpróbáltam javítani rajta, anti cheat modokat írtunk, hirdettük az igét. Miközben sokan meg ellenünk kampányoltak és bizonygatták hogy úgy van jól ahogy van. Volt egy idióta akire tisztán emlékszem és ha találkoznék vele akkor lekevernék neki egy hatalmasat, videót készített amiben a gépét mutogatta azzal hogy a configolás nem számít semmit. Nem kellet senkinek semmi anticheat, warokon alig maradt klán akit nem vágott ki a pb ilyen olyan hülyeséggel. Magyar szerveren csak anyázás maradt, ez ment. Abbahagytam a Codot és ezen a héten visszatértem, ugyan az van mint volt ezért játszom úgy ahogy. Erről részben a játékosok de inkább a fejlesztők tehetnek. Ezek után nekem Codban nincs tisztelet, ezért játszom úgy hogy ÉN élvezzem. De lehet velem van a baj, talán kinőttem a Codból.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák