Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Möhe #22638 üzenetére

    Pl ami nagyon érdekes, az a AK47 pontossága. A pontos amerikai M16-on a tűzváltó kapcsolón a sorrend fordítottja a kalasnyikovénak, jelezve, hogy alkalmas pontos, célzott lövések leadására. AK47-en a sorrend más, jelezve, hogy nem céllövöldére készült. Eleve csak 300 méter az AK47 hatásos lőtávolsága, és ott már a szórása sem kicsi. Ennek ellenére a játékban meg olyan pontosan lő, pff...
    Rárakok egy acog-ot AK47-re, és a játék egyik legjobb fegyverét kapom. Kap mellé egy stopping powert, egy pontosság növelőt, és kész is az isten fegyver.

    Tényleg hiányzik a régi CoD1, ott valahogy még frankó volt minden. Fent is van a gépen, lehet visszamegyek azt játszani.

    Mondjuk ami még várok az MW2-től, az a járművek használata. Legalább tankok, jeepek lehetnének. Ezért is volt jó a CoD1, pl. a Bocage pálya hatalmas nagy terület volt, tankok, jeepek, panzerfaust meg nagy 82-es ágyúk, plusz egy nagy vár a pálya közepén, ott még tudták, hogy kell jó pályákat csinálni.

    Itt MW-ben meg egy kis terepen be van szorítva mindenki,közvetlen közelről lövöldözünk egymásra, stb. Ezzel sem lenne semmi baj, ha csak 2x nagyobbak lennének a pályák. Pl. mennék védeni a HQ-t, közben körbejárom a terepet, és lövök erre-arra, aztán rögtön SK-zás...

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák