Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz Pitbullos #17146 üzenetére

    Engem már a 3 légicsapás is idegesít. x4v2-ben is volt még az elején - amíg ki nem vettük-, hogy X mm-es gépágyúval/rakétavetővel (105, 140) lehetett lőni az ellent, akit néha nem lehetett látni. Mindezt a pálya felülnézetéből. Szerintem a sok légicsapás megtöri a játékot. Mi a kicsi, zúzos mapokat szeretjük. És ha mondjuk vagyunk 20-an és mindenki légicsapásozik, nem tud játszani az ember. Ugyanez volt a bajom a GL, martyr, claymore és társaival, szerencsére már ilyenek sincsenek, holott sokak szerint hozzátartozik a mai modern háborúho, ami igaz is, dehát mégiscsak játék.
    Nem akarok belédkötni, ne érezd úgy, de mikor játszottam anyázott egy srác és nem bannoltátok, pedig volt fenn pitbullos. Szóbeli figyelmeztetést kapott.
    Ha nem felejtem el 4 hét múlva megnézem az új k3 modot. Lécci küldd el priviben az x fire nicked, persze nem kötelező. :D

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák