Új hozzászólás Aktív témák

  • ent

    őstag

    válasz Boci_83 #11687 üzenetére

    Mintha én írtam volna. De én ennyire se méltatom a dolgot. Gyertek le Szegedre, azt tartok bemutatót, bárki megnézheti konfigot, cfg-t, gépet. Az anticheat matrica mindig a monitoromon lóg! Mióta codozom: firpo klán, Lam[PH!]a klán, soha semmi problémám nem volt.
    Hozzá teszem kicsit gúnyolódva, öröm hallani, hogy lecsítereznek, tegnap nagyon éreztem a dolgot és minden bejött. Szöröncsés estém volt! :DD
    De kérlek támasszatok alá, mióta a PH szerverén fellelhető vagyok, nem vagyok egy anyámasszonykatonája típus...

    Sajnálattal láttam, hogy nincs demom, innentől kezdve minden egyes hétvégi buliról csinálok, fraps-sal. Ezeket szívesen fel is teszem a PH! klán oldalára. CFG ben egyedül a pingem miatti maxpacket van 100 ra módosítva. De elküldhetem bárkinek, még blindelni se tudok.

    Egyébként alátámasztom andris és többi véleményét, ha komoly war-ra fogunk menni, akkor nyenyó lesz, az tuti. Habár... nem kell minden mapon stratégia, elég 1-2 map. Hiszen waron 2 map +1 lehet.

    De ez röhej egyébként, nem? :B , hogy erről kell beszélnünk.

    Ui.: hozzáteszem, hogy ha vki venné a fáradságot (aki csíterezik), hogy visszakeres fórumban, hogy anticheat hozzászólásom hány volt, annak megköszönöm!!!! Erről több vitát nem szeretnék hallani velem kapcsolatban! Köszönöm.

    WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)

Új hozzászólás Aktív témák