Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Budaházy #11283 üzenetére

    Hali!

    Én lennék az az emberke aki DeeJay néven játszik. Valóban vannak olyan pillanatok amikor egyszerűen nem megy. Ehhez közrejátszik az hogy a mára már gyengécske videókarimon Extra texúrabeálításokat használok, még akkor is ha gyakran lecsökken 20-30-ra az FPS-em. Low grafika nekem annyira csúnya hogy nem bírok játszani. Moncsim miatt megint csak 1280-as felbontás a minimum, mivel az alatt csikozódik a képe.
    Leginkább pályafüggő a dolog, Crash, Crossfire, Vacant azok jól mennek (60 felett), de overgrown, downpour nagyon lassú és nagyrészt 60FPS alatt vagyok. Nagy tűzharcban lelassul a fegyóm. Nem vagyok ehhez hozzászokva, mivel CodUO alatt fix 333-al játszottam.
    Helyzetfüggő is a dolog. Ha olyan hangulatom van akkor rohanok előre és emiatt lehet hogy nincs szerencsém, kinyiffanok. Ha belelendülök akkor megy.
    Mivel nem sokat játszom, ezért kell legalább 2-3 pálya mire "bemelegszek" és ráérzek a játékra.
    Sajnos a FallschirmJäger klán már csak emlék, még 2004 nyár végén alakult (hitlerjugend néven) és kb 2006 közepén már nem voltunk igazán már egy csapat. Az UO-t 2 hónapja hagytam abba) (egy régi link a klánoldalhoz, keresd meg kit ismertél: http://fallschirmjager.try.hu/)
    A hullámzó teljesítményem biztos megmarad, nehéz ráhangolódnom. Keveset játszom.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák