Új hozzászólás Aktív témák

  • Richard

    őstag

    Állajatok már le EMBEREK!

    Sirandrish: Kicsit vegyél vissza ebből a ki csitter meg ki nem dologból. Szerinted ha 1 lövéstől meghalsz 200 méterről akkor abba mi a csalás? Nevezd már nevén a programot ami ezt csinálja. Folyton fejest kapsz? NEM. Tehát AIM az eleve kiesett. Aki WHzik az legyen akármennyire is profi bebukik az első 2 percben. Könnyű kideriteni nagyon. Magindulsz az ajto felé majd az utso pillanatban vissza. Ha lő mint az állat akkor már ESETELG gyanus lehet. De még mindig nem tuti hogy nem hallotta esetleg hogy futsz. Én is az esetek 90%-ban előre lövök már mikor megyek be. És? Akkor csalok vagy mi?

    Más: a pubon valami akkor hihetetlenül szar a sniper hogy az leirhatatlan. én is sorra kettőket lövök emberekbe és meg sem érzik. De attol még nem csal. Mit csalna ember? Beirta a godmodot vagy mivan? Tegyétek át a Pamot CB modra aztán ott karatézzatok a csipával. Waron mindig a legelső cuccal megyek és még falon át is beadja elsőre. Ennyi.

    Végül midnenkinek: Muszály ezt itt cisnálni? Nem értem miért kell belőni az 5-ös IQ-t aztan dobálozni itt a hülyeségekkel. Tipikus magyar scene. Nekéne hogy átvegyétek mert akkor ugyan olyan allja söpredék lesztek mint a 12 éves 4NapjaJátszokÉsOlyanJovagyokHogyengemcsakCsiterlőhetLeSzalKick emberek.

Új hozzászólás Aktív témák