Új hozzászólás Aktív témák

  • Balancee

    aktív tag

    Sziasztok! A tudomásomra jutott egy érdekes dolod. Amit itt diohéjban leirok nektek is. Sajnos az eset azt bizonyitja, hogy némely emberek ha vesztenek hova nem sülyednek.
    Az eset egy ctf kupával kezdödött. Két klán a gyikhadosztály és a BFG közötti war alkalmával. A BFG elverte a gyikokat. ere persze kérték a demolyukat. igaz nem azonal kapták meg minden taggal hanem volt akitöl csak másnap. Erre a gyikok leadere összevágot belöle egy videot (ami letölthetö az oldalukrol) Amibe az látszik, hogy a BFG tagjai WH-znak.
    Igen ám, itt jön a lényeg. Informácioim szerint az eredeti demokban egyáltalán nem látszik semmi féle wh csak a vágot anyagban. Megtudtam azt is hogy tudta a vágott anyagot manipulálni, wh-t inditott a gépén a gyikok leadere, elinditotta a demot és csak az olyan helyzeteket vágta be a videoba amikbe a wh is bele vágott volna.
    Persze az igazság gyözött és a gyikokat kizárták a kupárol. Azzal védekeztek, hogy a BFG mindig tudta merre mentek/támadtak.
    Erre én csak anyit tudok mondani: A BFG kb 2 éves klán,enyi idö alatt már azért a gyári mapokat kitanulhatják az emberek. A gyikhadosztály meg nem tul régi klán. A BFG tagjait ráadásul ismerem is. Kizárt hogy a nevüket és a bacsületöket csalássál csorbitsák.

    Mit szoltok ehez?

    Xbox One (Nick: K4R3Hun)

Új hozzászólás Aktív témák