Új hozzászólás Aktív témák

  • Kassadin

    addikt

    válasz Neró #11076 üzenetére

    Arra gondolok eredmény alatt, hogy ha elszánod magad és azt mondod, hogy most akkor játszok rendesen (mint pl. CB vagy lan.) akkor nem biztos, hogy már lesz olyan, hogy CoD2 ladder (vagy esetleg lan.)

    Meg van az esélye, de akkor mivel kellene játszani? Nézzd meg a cod szériát, az csak a pub hentről meg a 100perk+500 acsi megszerzéséről szól, és ez így is fog maradni, ezeket 14 éveseknek gyártják, nem is véletlen hogy ritka szar mindegyik. CoD4-nél véget ért a versenyszerű játék.
    Battlefield szériában a bc2-nek van egy kisebb közössége, ha jól tudom tavaly volt az első lanjuk, és nagyon kevés csapat képvisteltette magát. Meg még ott van a source. És ennyi, kifújt.

    "A társaság meg a másik játékba is meglesz ugyan úgy. (vagy te a pub serverek anyázós társaságára gondolsz?)" Nem, én az ebben a topikban lakókra értem a társaságot, de pubról is össze lehet szedni embereket, de annak sose jósolok sok jövőt.

    "A másik meg az, hogy (az én véleményem szerint) nem mindegy, hogy kocka emberekkel játszol vagy egy szépen letisztult nem homályos (lekerekített) gyönyör grafikájú játékkal."
    Mikortól számít valaki kockának? Ha már profi? Csak nem feltétlen kell valakinek kockának lennie ahhoz, hogy jó legyen, lehet hozzá tehetsége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák