Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    válasz Deller2010 #3212 üzenetére

    Október azért más volt. Az ugyanis jogilag átadásnak minősül, azaz minden ügyfél, aki addig nem mondta fel, az ment át hozzájuk. (Legalábbis ez lett volna a koncepció, de a jogi kérdésekben teljesen inkompetens műszaki igazgató úgy elcseszte az egészet, hogy csak na.) Most nincs szó átadásról, minden ügyfél meg oda, ahova akar, max. a Btel marketingeli kicsit a Vidanetet, illetve a Vidanet próbálja levadászni a Bteles ügyfeleket.

    A novemberit egyértelműen a Btel szúrta el: ott gyakorlatilag augusztusban átadták a kapcsolatfelvételi adatokat a Vidanetnek, így olyanokat is megkeresett a Vidanet, akik később felmondták a szerződést a Btelnél október 31-ig és egyáltalán nem lett volna szabad átkerülniük az adataiknak. (A csúcs egyébként azt volt, amikor a Btel az általa nyújtott nagyker ADSL szolgáltatás révén vele szerződött ISP előfizetőjének adatait is átadta a Vidanetnek, az ISP pedig vörös fejjel jött, hogy ezt mégis hogy a f*szba képzelte a cég... :)) )

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák