Új hozzászólás Aktív témák

  • Drenadar

    veterán

    válasz Deller2010 #2878 üzenetére

    ugyan nem engem kérdeztél, de elmondom :P

    az xprime is ugyanaz az adsl, mint általában, csak a btel szervere kicsit belenyúl a netezésedbe...
    szabadon konfigurálható, de bizonyos időközönként neked kötelezően bedobható reklámot ad, utána pár ellenőrző kérdés után "kredit pontot ad" amik automatikusan csökkentik a havidíjad, feltéve, ha mindig pontosan fizetsz, és akár nullára is csökkenthető...

    technikailag mikor eljön az ideje a reklámnak a btel szervere letilt téged és csak a reklám látható, amit skippelhetsz is, de tudtommal ha közben éppen valami mmot vagy bármi netes játékot játszol akkor bizony így jártál.
    Nincs megoldva technikailag a router fogalma, ha van egy router azon 100 db pc meg még 50 laptop, illetve még 1000000000 telefon a wifin akkor bizony ez mindegyikre érvényes lesz, de persze a kredit nem szorzózik...

    a btel nagyon bízott ebben a szolgáltatásban, hogy a hirdetőknek ez majd de fog tetszeni, és a hirdetésből több pénz fog bejönni nekik mint a rendszer fenntartása, így könnyedén és rizikó nélkül adhatják "ingyé" az adslt.

    nah most nekem ezek jutottak eszembe leginkább..

    (#2879) jozef76: természetesen a factory reset töröl mindent, olyan állapotban lesz a routered mint mikor kihoztad a boltból/gyárból.

    (#2871) Jeollam: "mindenki aki csupasz átkerült" EZ ÍGY NEM IGAZ! tudtommal a Vida mivel T-rabszolga ezért csak a T- területen levő adsl-eket kapta meg, a UPC és Invitelest NEM!
    T-homenál ha jól látom az NDSL 10 az 5400Ft... az csak kicsivel drágább mint a btelnél volt, de amúgy nem szoktak a szolgáltatók ilyenkor automatikusan emelni, mondjátok, hogy ti ragaszkodtok a jelenlegi szerződéshez. (amíg tart a hűségidő amúgy sem nyúlhat hozzá a vida)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák