Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyyyyy

    addikt

    válasz DeFranco #28040 üzenetére

    Mondjuk ma reggel én is trollkodtam. Alábbi szituáció van: csorgunk le a második lépcsőn Móricznál a metróhoz. Két hét után takarodok haza, szóval teli a sporttáska ruhákkal, dobozokkal, ágyneművel és még egy kissebb edzős batyu is volt nálam. Mellettem se előre, se hátra, mert vállra volt akasztva mindkét táska és arra a 10 méterre nem akartam letenni, mert marha nehéz. A mögöttem álló nőnek eszébe jut a lépcső felénél, hogy ő mégis beugrana a bent álló szerelvénybe. Két kísérletet is tesz rá, hogy lelökjön a lépcsőn, aztán kinyögi, hogy "bocsánat" - ezzel adva tudtomra, hogy szeretne elcsattogni mellettem - és néz rám meredt szemekkel.
    Na mondom ezt buktad jóbarát. Cserépedény voltál, meg amúgy se férsz el mellettem, így odavetettem neki egy hanyag eleganciával megkínált "megbocsátok"-ot és így értünk a lépcső aljára.

    Személy szerint reggel fél nyolckor egyáltalán nem érdekel ha ilyen a csorda a metrón. Felőlem bámészkodhatnak az ajtóban amint beléptek, meg egymás nyakába is ugorhatnak ha nem férnek be, úgyis megvárom a következőt, az a másfél perc nem hat meg. Sőt tegnap reggel pl. ahogy elhúzott Keletiből a szerelvény, kb. 5 másodperc múlva állt is be a következő.
    Ilyenkor csak hátrébb állok és nézem ahogy bénáznak meg gyilkolják egymást azért, hogy bejussanak a kaptárba, ahol egy kósza gondolat elejtése is agyonnyom mindenkit.

    Délután négykor már más a helyzet, ott kicsit megértőbb vagyok az igyekvéssel szemben, hisz megesik, hogy kemény 3 vagy akár 5 percet is várni kell. Ami azér' valljuk be cudar nagy idő. Csoda, hogy olimpiát nem rendeznek két szerelvény indulása közt. :U Ha négyre megy az ember valahova és 5 percet késik, az gáz, de ha reggel 8:02-re érsz be munkába, az még helyremosolyogható.

    DeFranco - Ha lenne felfestés, akkor megjelennének a rolleres street-fighterek és egykerekezve hasítanának végig a felezőn...

    [ Szerkesztve ]

    Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

Új hozzászólás Aktív témák