Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Mercutio_ #1846 üzenetére

    Meg nem mondom neked most pontosan, 50-80 közötti számra tippelnék,de ma megütnek sem emlékszem. Ellenben osztrák márka, ott is készül tudtommal, olyan is. Úgy áll, mint a parancsolat, és piszok jó anyaga van.

    Anno egyet kinéztem magamnak, akkor nem vettem meg, egy pár hónapja rákérdeztem ebben a boltban hogy azt a pontos típust be tudják-e szerezni, és tudták volna, akkor mondtak árat is, nyugtáztam hogy rengeteg de még megfizethető, ár/érték arányban biztosan jó.

    Valahogy úgy indult a történet, mint Dermesztőnél, hamargyorsan kellett egy öltöny, néztem én is mindent, de az a helyzet, hogy csodák már akkor sem voltak (ez volt 3 hónapja kb.) ami megfizethető volt (50 alatt) az olyan is volt, tehénen a dinamógatya, kujbisevi erőművel kombinálva. Akkor a diegelt skipeltem, mert nekem sem volt rá nagyon keret (most sincs) de mást sem vettem, mert ami meg olcsóbb volt, azt meg úgy sem vettem volna fel, hogy nem vagyok sznob. Sajnos ezt meg kell fizetni, és az 50-80k még nagyon moderált ahhoz képest amennyibe máshol kerül ez a minőség.

Új hozzászólás Aktív témák