Új hozzászólás Aktív témák

  • werszomjas

    őstag

    válasz Agostino #14031 üzenetére

    ha direkt így állt meg, mert szimplán leszarja, akkor azzal nem sok mindent lehet sajnos kezdeni, ha viszont simán nyomorék, és nem tud parkolni, akkor meg az a jövőre nézve nem túl kecsegtető, eddig nem állt ott senki mellettem, gondolom mostanra adták ki, így ha a jövőben én érkeznék korábban, akkor meg az autóm orrát vagy seggét fogja elvinni :(( (sajnos elég kicsi ott a hely a beálláshoz)

    Szívesen leengedném a kerekét, levenném a rendszámát, vagy csak szimplán keresztbe elé parkolnék, hogy ne tudjon kiállni (utóbbi lenne a legjobb, senki mást nem akadályoznék vele ugyanis), de nincs kedvem ilyenekbe belemenni, mert utána ezeket ő is ugyan úgy megteheti, így most várok, van-e annyi esze, hogy legközelebb odafigyel.

    g3cire fel tudom cseszni az ilyesmin az agyam. ennyire hogy lehet leszarni a másikat. - Detto, miután leparkolt és visszanézett az autóra eszébe se jutott hogy valaki beállna mellé? Ráadásul nem is csak néhány órára jött, tegnap este óta ugyan úgy ott áll. Az ilyennek lekevernék egy büdös nagy pofont.

    [ Szerkesztve ]

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák