Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz GabN73 #109990 üzenetére

    Bérfegyvereket nem szoktak 400 fps fölé húzni, zsebbe nyúlós, kéne oldalfegyver is mell, nem hozza vissza az árát, ellenben a sok természetbe kiszabadult ifj. Weér István fittyet hány a biztonságra.
    Épületben fixen egyes lövés, és fps limit is van, de van, ahol a vitás helyzetek elkerülése érdekében az egész pályán egyes lövés van.

    Az M99 egy nagy köntösbe bújtatott M4 az airsoftban, nekem nem jönnek be az ilyen jellegű fegyverek airsoftban. Semmi előnye nincs a többi játéktéren lévő fegyverhez képest, holott éles fegyverként ez nem így van.

    Ma már vannak játékok, ahol kimondottan odafigyelnek a sniper játékstílusra: külön feladatok, olyan játéktér, esetleg speciális szabályok kedveznek nekik. :K Ezzel együtt nagyon kevés olyan szituáció van airsoftban, ahol egy tapasztalt 4-6 fős raj ne tudna egy snipert halálra szopatni. :)) És épp a fegyverek közti kis teljesítménykülönbségből adódik.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák