Új hozzászólás Aktív témák

  • föccer

    nagyúr

    Voltam ma fhb banknál. Gondoltam üzletelek velük egy kicsit. Nekik kevésbé, nekem inkább megérős üzlet lett volna, de mivel hirdetmény szerint okés a dolog, belementek volna.

    Aztat mondja bank: személyi alapján látni fogjuk, hogy ön elvált.

    Tűpontos, nem is rejtettem véka alá. Így van.

    Aztat mondja bank: akkor kérjük a válást kimondó bírósági végzést.

    Én: wut? Mivan, mit akarsz kedves Bank? Megfújt a szél, vagy megsütött a nap vagy mi történt veled?

    Náluk ez kötelező és nem tudnak eltekinteni tőle, mert .... (miért is???) Erre nem tudtak értelmes választ adni. Valami homályosan azért, hogy ellenőrizhessék, hogy elváltam-e. Persze a személyi nyilvántartásba benne van, hogy elváltam, de akkor miért is akarják tudni? (jön a szeg meg a zsák) Mert ha házastársi vagy élettársi kapcsolatban vagyok, akkor a házarstárst vagy élettárst kötelezően bevonják a hitelbe, mint adóstárs. WHAT? Mivan? Mitcsináltok? Egyrészt látjátok, hogy elváltam, így tök felesleges bármi bírósági papírt bemutatnom, másrészt ég világon semmi közük hozzá, hogy abban mi van, harmadrészt, meg miazmár, hogy bárki haramadik felet kötelezően bevonnak adóstársba?

    Szóval megköszöntem az ügyintézőnek, hogy rabolhattam az idejét. Beültem egy KVzoo-ba, notit felcsaptam, amire megittam a kávét, más meg is volt az új bank. Bementem beszélgettünk fél órát az ügyintézővel, holnap viszem a kötelező papírokat és elvileg készen is vagyunk. :)

    üdv, föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök.

Új hozzászólás Aktív témák