Új hozzászólás Aktív témák

  • H.Ezredes

    őstag

    válasz chess001 #41820 üzenetére

    :C :C

    1. Közúton van használva a kocsi nem slick-el fogok járni több hozzáfűzni valóm ehhez nincs
    2. Mi köze van a tapadásnak ahhoz,hogy megyek egyenesen és szép csendesen fut ??????? Ezt a mintázat határozza meg leginkább. Rengeteg jó gumi van ami szép csendben fut és PRÉMIUM gyártó... Vedd külön azt mikor tolod neki és úgy veszed a kanyarokat... Én nem erről beszélek.
    3. Éppen ÉN nem szaroztam le a gumigyártókat és adott gumikat :) ( a tesztek nem érdekelnek amit én tapasztalok nekem az a lényeg... Ha mindig a teszteknek meg a reklámoknak hinnék pl: ATE féket raknék fel közben meg ki akar esni a kerék annyira szarok :) )
    4. Nézd meg mekkora a "kis" Kína.... Manapság szinte mindent ott gyártanak . Természetesen akkor minden ami onnan jön szar? Te nem ismersz valamit azért szar.... Képzeld gyárt oda a BMW Li modelleket 5-ös sorozatból ami sehol máshol nem kapható ilyen se létezik mert te nem ismered.... Szar ez a Kína... Kevesen vannak kicsi területen kis tudással... :) Kína ma már nem egy elmaradott ország... Fejlődnek nem is keveset...
    5. Ki mondta ,hogy nem kopik ? Leszarom,hogy kopik az érdekel,hogy fog. De lehet abban igazad van x y pályán 1:55 helyett csak 1:58-at tud na bumm :)
    6. Nem értem ,hogy mikor fingod nincs hol hogyan megyek és milyen volt előtte + más kocsik / gumik,hogy viselkednek akkor miért mondod arra,hogy az szar az nem fog nem jó.... Mint említettem közúton használom és megfelelő nekem... Mondjuk ha annyira egy szar nem értem azt se,hogy miért nem tekeri a jövő hétig a gumit a kocsi miért nem csúszok el keresztbe mindenhol... De persze mind1 mit érzek mindegy mit mondok az úgy is szar mert pont te egy olyan ember vagy a fórumon aki mindenbe és mindenkibe beleköt..... Tovább erről nem is akarok beszélni....

    ►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

Új hozzászólás Aktív témák