Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Djmarko #22210 üzenetére

    2006-os autó nem lehet premium selection :)

    Sok tévhit kering a "BMW-től használtat" kérdéskörrel kapcsolatban, illetve a premium selectionnel kapcsolatban is. Aztán meg tele vannak vele a fórumok, hogy dehát én a BMW-től vettem, aztán 3 hónap múlva szétszakadt a lánc, eltörött a turbó, leszakadt a pillangószelep, stb...

    Magasról tesznek a beszámolt, bizományba bevitt öregebb autókra, kap egy ugyanolyan 30eFt-s felületes átnézést amilyet neked is megcsinálnak bármikor ha beviszel hozzájuk valamit, meg lemossák, aztán árulják. Semmilyen garancia, vagy egyéb dolog nincs arra, hogy jobban járnál mint a sarki neppernél, főleg azért, mert simán átmhetett már 2db ilyen sarki nepperen az autó, mire egy BMW partner murvájára került.

    Szóval nem szabad ennek bedőlni, illetve a helyén kell kezelni a dolgokat: nyilván az az előnye megvan, hogy ők maguk nem pörgetik vissza (de ezzel nem mész sokra, ha előtte valaki megberhelte már), illetve ha 1-3 éves premium selectionos autót veszel tőlük, akkor ott már máshogy alakul a bizalom kérdése, az tud jó választás lenni.

    Illetve ha netán náluk vettek egy autót, és végig náluk szervizelték, és a tulaj elhoz egy újat, ezt meg beszámítják, akkor az lehet még nagyon jó vétel, de az 5 év felettieknél ilyen csak a mesében létezik, vagy ha akad is évente 1-2, akkor az elmegy ismerősi körben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák