Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz ignorant #21919 üzenetére

    Azokkal is megy azért az etetés, persze azért nem úgy, csak egy kis apróság. Szóval: pár napja beszéltem a Wallissal, mert folyamatban vannak árajánlatok német "premium selection" behozásra a segedelmükkel. Most először volt, hogy kijavított a fickó, mert én következetesen a "premium s." jelzőt használtam, de elmondása szerint ez csak 2 éves korig érvényes, és csak bizonyos autókra. A BMW frachhise-os honlapokon (német központi, magyar központi, kereskedői oldalak stb..) pedig eléggé félrevezető a dolog, mert ebbe a kategóriába listázza a kereső az összes használtautót.

    Szóval 2 év felettinél annyi csak a helyzet, hogy valahogy hozzájuk kerül az autó (jellemzően beszámítás), majd átnézik úgy ahogy (tudjuk hogy hogy), aztán ki van rakva a netre. Garancia, vagy bármilyen extra dolog nincs ezek kapcsán, ha ügyesen tekerte vissza aki bevitte, még az se derül ki, ha pedig utólag igen, hát így jártál, ők ezért nem vállalnak semmilyen felelősséget.

    Egyébként én ez alapján a premium selectionben sem látok nagy fantáziát, gyakorlatilag 2 éven belül az autó még nem vesztett akkorát az értékéből hogy ne érje meg helyette újat venni (az árak alapján egyel jobb motorral tudod megvenni az újhoz képest, esetleg ha szerencséd van még egy business navi is lesz benne, ennyivel vagy bentebb, meg persze 2 év használattal kintebb, és akkor nem számoltam bele hogy alkudtál az újból, vagy ajándékba kaptál felszereltséget). Ráadásul a jelentős értékvesztés nálad fog realizálódni.

    Szóval én úgy látom jelenleg, hogy vagy új, vagy gondosan kiválasztott 3+ éves. A kettő közöttit nem tartom túl jó döntésnek, persze kivételek lehetnek, illetve vannak is, ez tény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák