Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomics

    addikt

    Sziasztok!

    Szerintetek E36 318IS-t mennyiért érdemes venni, ami még jó állapotú nem rohad és nem kell rá nagyon sokat költeni, hogy megbízható szép autó legyen?
    Erre a tipusra gondoltam, Az E46 már túl drága és jókat olvastam erről a motorról, első autónak tökéletes lenne és az álmom is valóra válna (mindig is BMW-t szerettem volna).
    Inkább többet költök a vételárra, csak legyen műszakilag és esztétikailag jó állapotú. Nyilván megvétel után egyből menne a szervízbe kötelező cserékre, meg egy nagy átvizsgálásra hogy mi az ami cserére szorul. Sajnos garázs nem lesz neki, ezért attól félek hogy mivel coupe-t szeretnék télen befagynak a keret nélküli ablakok, ettől mennyire kell tartanom? Jól kalkulálok, ha a vételár harmada elég arra, hogy megbízható állapotba kerüljön az autó megvétel után (átírás, olaj/gyertya cseréket leszámítva)?

    Vélemények ezekről?
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    A külföldről behozott autókkal foglalkozzak (átírással 6-7-800k azért csábító)? Azért 1 milliót kicsit soknak tartok érte, de ha tényleg rendben van akkor lehet hogy megérné, mert egy 5-6 ezresre úgyis rá kéne még költenem ki tudja mennyit.

    Hobbiautó lenne évi ~10k km-rel, minimum 3-4 évig szeretném megtartani és a lényeg hogy ne hagyjon ott az út szélén, megbízható legyen és a gyári állapothoz közel legyen.

    Tudom sok a kérdés, de szerintetek érdemes ezt venni? Mindenképpen kell egy saját autót vennem, véleményem szerint egy opelre, hondára, vw-re ugyanúgy elmenne a pénz a szervízben, akkor meg már legyen egy olyan autó ami tetszik és élmény vezetni.

    PH! addikt since 2004

Új hozzászólás Aktív témák