Új hozzászólás Aktív témák

  • Xmodule

    őstag

    válasz Xmodule #20827 üzenetére

    Egyébként a kocsi 957ezer FT-nak megfelelö összegbe kerül. A kocsin 4db bmw alufelnis újszerü nyári gumi van és ez mellé még adnak 4db bmw alufelnis újszerü téli gumit is. 2 tulajdonosa volt a kocsinak a legutobbi sok sok évig egy idös 60 valahany éves bácsika volt. A kereskedö nagyon kedves és segitökész volt (találkoztam már nem egy bunkoval is), annak ellenére is hogy csak ma összesen 4db különbözö kocsit vittem el tesztvezetésre. Szóval ennek ellenére is kedves maradt és mondta ha érdekel engem a 320i, akkor hétfön mikor a szalon szerelöje is ott lesz megyek felrakjuk az emelöre és alánézhetek és bármi hiba van a kocsin megcsinálják (föleg a vibrálásra gondolok fékezésnél nagyobb sebességnél.) ez mellet van még pár honap garancia is a kocsira termeszetesen. Amit én viszont észre vettem hogy a kocsin szemböl a jobb odlali lámpa ki van cserélve mármint sokkal ujabbnak nez ki mint a bal oldali talan ezen a kepen lehet is latni amit most ide csatolok. Meg még arra lennék kiváncsi ha hétfön megyek és felemeljuk akkor mikre figyeljek oda nagyon. Pl meg sosem volt kardan tengelyes kocsim ott kell-e valamit nezni? Bocsi a sok kérdésért, de még sosem vettem BMW-t és nagyon nem szeretnék befürödni vele. Amugy még egy aproság, hogy a kocsinak eléggé ilyen idös szaga van. Gondolom az elözö tulaj miatt de ezt szerintem egy kárpit tisztitással meg esetleg valami börre valo apoloval plusz néhány illatositoval meg lehet szuntetni.

    Itt a kép az elsö lámpákrol.

    Néztem a vizsga papirokba (mert megvan egészen 1999-töl! minden egyes) és ott sokban probléma volt a légzsák visszajelzö lámpa világitása, de a neten sok helyen olvastam ezt a hibát. Ez valami konkrét tipus hiba? lehet ez ellen valamit tenni? esetleg valami tipus hibák még?

    amugy a kocsinak a hangja valami leirhatatlanul gyönyörü!:D rendesen mosolyra kerekedett a szám amikor elöször meghallottam.

    [ Szerkesztve ]

    Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Új hozzászólás Aktív témák