Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz Z0mbi #18910 üzenetére

    ezekkel érdemes óvatosan mert szeretik nagyon lehúzni, elég sokat olvastam erről... TC-n is volt cikk neppertől hogy a jó állapotú tiptop autót elvitte az ügyfél és annyi baromságot összehordtak h nemigaz. Épp ezen a fórumon, talán ezen a topikban volt, hogy egyik fórumtárs, miután megmutattam az új kocsim anno átdobott egy felmérőlapot valamelyik szervizből pont erről a kocsiről. És amiket ott írtak, amúgy elég pongyolán, már szét kellett volna esnie.. írtak motorhibát, váltóhibát, meg minden szir szart... nem ajánlott vételse satöbbi... közel fél év alatt semmi komoly javítás nem kellett rajta, semmi baja sincs, nem kopog, nem ráz, motor 100% működik, váltó pontos és jól mozog... ők otthagyták emiatt, én elvittem. Egy fontos kellett csak, 2 szimmeringet cserélni, meg kézifékpofát illeszteni mert nem fogott rendesen, ezek párezres tételek... meg előbbi miatt vagy 2-3 liter olaj utántöltés, kb ez volt a legdrágább...
    -tavasszal termosztát csere, mert rendellenességet dobott már akkor is a diag, később szerelőnél is még (én is megnézettem helyben, de nem szervizessel)
    -voltam 1 hónapja futóművet beállíttatni, az is 7 pénz volt. Ott mondta h a bal első stab pálca kopog kicsit, bár menet közbe nem érezni, ez se nagy tétel.

    szóval általában lehúzzák nagyon... viszont előéletét meg tudják nézni központilag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák