Új hozzászólás Aktív témák

  • moma

    őstag

    válasz Williamgrant #8531 üzenetére

    Ha jól értem viszonylag sok hangszóróval rendelkezel. Ilyen esetben értem, hogy nem annyira fontosak, amiről írtam, mert van mindenre egy külön cuccod.

    Amúgy technikailag szerintem nincs messze amiről írtam. Az ikeásak majdhogynem tudják. Most is ezek a legutóbbi hangfalak modulárisak, mindbe tehetsz aksit ha akarsz, mennek hálózatról is. Ha jól értem hét darab valami összekapcsolható. Annyi hiányzik még, hogy lehessen őket használni ne csak mono módon összekapcsolva(ezt a wifis SYMFONISK tudja amúgy). Meg az android videó lagjának kell még javulni.

    Amúgy az én igényeim nem high endek itt most. Filmet is alig nézek, tv nincs lakásban, szóval eleve nincs egy ilyen központi hely, ahova kötődne az ilyen média dolog. Laptoppal mozgok lakásban, akár konyhában és jó ha hangfal is mozog velem, ha olyan kedvem van. És ha olyan kedven van az is jó, ha magammal vihetem. Eleve nem tudom meddig lakok ebben a lakásban és megyek tovább, szóval az sem cél, hogy így fikszre nagyon berendezkedni valahova és minden kiépíteni sok költséggel és hangfallal. Eleve nem célom sokat magamra költve élni. Szerintem van egy csoport, aki hasonló. Én arra fogadnék, hogy két év múlva lesz ilyesmi cucc, ami ezekre már OK (ennél több nem kell).

    [ Szerkesztve ]

    we all deserve a bit of luck.

Új hozzászólás Aktív témák