Új hozzászólás Aktív témák

  • becherpig

    újonc

    Sziasztok, visszaolvastam pár ezer hozzászolást :)
    Van egy olyan szokásom, hogy robogózás (illetve mopedezés) közben telefonról rádiót/zenét hallgatok. Most hangszórót váltanék, és kicsit gondban vagyok, hogy mire.

    Eddig vagy egy JBL Pop-ot használtam (tökéletes a patentos megoldása, hogy a kormányra akaszthassam), viszont halk, nem is a sebesség, inkább a sisak meg a szél miatt, meg hát ugye 3W, illetve egy JBL Charge2+ az, amim van, de az meg hiába elég hangos, nem tudom felakasztani (csak a 4-eshez találtam akasztós szilikontokot alin). Ha meg a hátizsákom oldalsó zsebébe teszem, hiába hangos, nem hallom, mert hátrafelé szól, lehagyom a hangot :). Most vagy varratok neki egy szájkosárszerű akasztót, vagy belehúzom egy zokniba, vagy ráducttape-ezem egy vállfára, vagy veszek egy új hangszórót. (ilyen régi JBL go van itthon, de azt nem szeretem).

    Mivel több robogót, illetve moped használok, a leguniverzálisabb akasztós megoldás nekem az Anker Soundcore Icon lenne, ami most 15e forintért jó vételnek tűnik, illetve egy fokkal macerásabb a Tribit StormBox Micro, Amit amazonról tudnék megrendeni, kb. ugyanennyiért. Melyiket tartjátok jobbnak? (a JBL Charge2+ hangjával kapcsolatban nagyjából osztom a topikvéleményt). Bonusz kérdésként felmerült a nagyobbik, Soundcore Icon+ is, 25k.

    És természetesen bármi egyéb ötletet, tanácsot nagyon szívesen veszek, megköszönök!

Új hozzászólás Aktív témák