Új hozzászólás Aktív témák

  • M107

    addikt

    válasz Aurig@ #1443 üzenetére

    :R

    A DVD-Video lemezek nyers bitráta 11,08 Mbit / s, a 1,0 Mbit / s fölött, így a hasznos bitráta 10,08 Mbit / s. Ebből legfeljebb 3,36 Mbit / s lehet használni a felirat, legfeljebb 10,08 Mbit / s között lehet felbontani a hang-és video-, és legfeljebb 9,80 Mbit / s lehet használni a videó egyedül. Abban az esetben, ha több kameraállásból az adatok tárolása átlapolt, és így van ez a bitráta büntetést, ami egy max bitráta 8 Mbit / s egy szöget, hogy kompenzálja a további elérési idő. Ez a korlátozás nem összeadódnak, tehát minden további szög még akár 8 Mbit / s bitráta áll rendelkezésre.

    Szakmailag kódolt videofelvételeket átlagosan bitráta 4-5 Mbit / s, maximum 7-8 Mbit / s-ban nagy jelenetek. Ez általában történik, hogy nagyobb kompatibilitás játékosok között, és segít megelőzni a puffer kiürülés esetén a szennyezett vagy karcos lemezeket.

    Célja, hogy javítsa a képminőség feletti Standard Edition, a Columbia TriStar Home Entertainment ajánlott " Superbit "- a prémium vonal a DVD-Video lemez, amely az átlagos bitráta inkább a 6 Mbit / s. A hangminőség is javult a kötelező felvétele a Dolby Digital és DTS 5.1 surround hangsávok. Több nyelv, szögek, és extra hangsávot is megszűnt, hogy szabadítson fel több helyet a főcím, és ezáltal biztosítsák a legmagasabb adatátviteli sebesség lehetséges. 2007 januárjában a Superbit vonal megszűnt. "

    Bocs elírtam, 11.08 MBit/PS, de a hasznos csak 10.08MBit/PS = 1.26 MB nem úgy írtam hogy MBit hanem MB tudom megtévesztő lehetett.
    Elnézést

    [ Szerkesztve ]

    A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

Új hozzászólás Aktív témák