Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz gyeniko #5820 üzenetére

    De nem érted mi?
    Nem utálok semmit csak nem veszem meg. Mit nem lehet ezen érteni?
    Most menjek bele abba, hogy az LG optikai meghajtói már pár éve finoman fogalmazva sem tartoznak a megbízható kategóriába? Hogy megemeltem egy LG asztali BD lejátszót és egy Pio 150-t az MM-ben kiállított darabok közül és már ott el is dőlt a kérdés? Tudod tápot nem wattra hanem súlyra vesszük volt a mondás 10 éve most a BD lejátszókra igaz :D
    Írjam le azt, hogy a legelső optikai meghajtóm egy LG CD író volt amiről aztán kiderült az évek alatt az egyik legjobb fajta volt, 2000 körül?? simán lehetett vele túlírni Nero 5-el, majd kijöttek a 80 perces írható CD lemezek amik akkoriban a legtöbb írónak megfeküdte a gyomrát némelyekben a túlírás le volt tíltva ebben nem? Tehát maxi elégedett voltam vele, de aztán jött a DVD korszak és a Pioneer író az autómban is Pio CD-s lejátszó volt 2000-től.
    De aztán a koreaiak rányomultak a tömeg gyártásra a minőségre szartak magasról csak olcsóbb legyen mint a japán márkák. Ennek ellenére nekem Panasonic tévém volt 12 éven át amíg nem halálozott el és lett Samsung.
    Gyerekemnek LG mobilja volt azt mondta soha többet nem lesz LG mobilja vett samsungot 2 éve a sonyt vette meg.

    Tehát ez nem utálat kérdése csak tapasztalat vagy márkahűség. Ha valaki LG-t akar venni vegye meg nem beszélem le róla, ha megkérdeznek mit ajánlok akkor LG-t nem fogok ez ilyen egyszerű.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák