Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    válasz gyeniko #4551 üzenetére

    Ez egyáltalán nem előítélet!

    Az, hogy a rendszeredet optimalizálni szeretnéd megértem, de ez nem egyenlő azzal, hogy egy készülékre olyan funkciókat próbálsz ráerőltetni ami valójában nem a feladata!

    Bármennyire is meglepő a a 450 (nekem korábban 430-am volt, tudom miről beszélek) elsősorban BD lemezekre van kihegyezve, ha tetszik, ha nem minden más funkció csak másodlagos "reklám"!

    Azt hogy 450 képminőségben sokkal jobbat nyújt pl. mókolt ISO fájl lejátszása közben szerintem nem észrevehető. Összehasonlításnak mondjuk egy DUNE 102 vel ami árban 1/3-da (nekem ez van és egyáltalán nem tartanám magamat emiatt igénytelennek mind a hangra mind a képre nézve). Eredeti lemezek esetén más a helyzet, de alapvetően megjelenítő függő a dolog!

    Mire vonatkozott ez előző bekezdés! Aki valóban nem akar kompromisszumokat és a megjelenítő olyan, hogy minimum 60" (pana 55ST60 minőség) vagy vászon (ahol ugye kijön a 450 képelőnye már a DUN102-höz képest), az Oppot fog venni ;) és leszarja, hogy két eszközt kell 10000Ft/eszközért kalibrálni, amikor csak a HDMI kábelezése volt majdnem 60-70 ezer.

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák