Új hozzászólás Aktív témák

  • Raynes

    tag

    válasz bryant56 #17536 üzenetére

    Igaz 3.3.1-es qBittorrentet használok, de Arch Linux alá ez a legfrissebb. Mégse hiszem, hogy ez lenne az ok, mert pár napja még Win7-en használtam a legújabb 3.3.3-as verziót, és abban is volt prioritásállítás. Volt a 3.3.2-ben is. Fel tudnám persze tenni a 3.3.3-at, de nincs értelme, semmiben nem jobb, nem tud se többet, se kevesebbet.

    Vegyük az elejétől. Milyen gépen, milyen OS alatt, melyik forrásból származó qBittorrentet használod, és hányas verziót?

    Nálam a qB 70 torrenttel 30-40 MB RAM körül evett Win7 alatt, Linux alatt majd megnézem lefekvés előtt 115 torrentnél (1,3 TB-os seed) mit mutat (meg az indulás ikonállapotban dolgot is megnézem), de úgy emlékszem, hogy messze 100MB alatt volt. A RAM fogyasztásban a cache is benne van, ha azt a haladó beállításokban lejjebb veszed, akkor csökken a memóriafogyasztás is.

    Az tuti nem normális, hogy kilépsz a qBittorrentből, de a folyamatok között a háttérbe mindig fut. Igaz lehet egy kis késleltetés, míg menti el a torrentállapotot, a resume adatokat, de az csak néhány másodperc, nem szabadna bezárás után túl sokáig futnia.

    A stalledre és a fagyásra nem tudok mit mondani. A 900 torrent nem tudom, hogy mennyire lehet oka, nekem még egyszerre 350 torrentnél nem volt nagyobb seedállományom.

Új hozzászólás Aktív témák