Új hozzászólás Aktív témák

  • bryant56

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tegnap kezdtem el használni a qBittorentet tesz jelleggel és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.

    - A torrent készítése gomb, miért van eldugva egy almenüben?
    - A mérték egységnél miért MiB, GiB, KiB van kiírva, miért nem MB, GB, KB?
    - Az uTorrentben jelenge 900+ torrent van ezeket szeretném átrakni a qBit-be. De ezek mind fel vannak címkézve(kb. 10 címke). Az megtudom valahogy oldani, hogy az adott címke alatt szeplő torrenteknek az összes .torrent fájlját kimásoljam valahova, hogy csak azokat rakom be qBitbe és máris megcímkézhetem őket és nem kell egyesével szétválogatnom?
    - Amit a qBit elment magának .torrent file azt miért az ellenőrző hash kóddal nevez el, miért nem hagyja meg a torrent fájl eredeti nevét?
    - Ha akarok egy backup-ot csinálni a beállítások, .torrent fájlokról meg a többiről, akkor csak ezt a két mappát kell mentenem?
    C:\Users\<username>\AppData\Roaming\qBittorrent
    C:\Users\<username>\AppData\Local\qBittorrent
    - Ha egy torrentre rákattintok jobb gombbal, akkor ott miért nincs olyan opció, hogy tracker frissítése és miért nem tudok prioritást adni egy adott torrentnek a többivel szemben?
    - Letöltöttel egy torrentet minden fájljával együtt 100%-ig és megjelent a letöltés mappában egy .unwanted mappa, ami üres. Gondolom ez a mappa, akkor kell, ha nem töltöm le teljesen a torrentet és akkor a felesleges szeleteket ide rakja. De mivel teljesen letöltettem, ezért nem értem miért jelent meg.

    Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák