Új hozzászólás Aktív témák

  • #99464704

    törölt tag

    Inkább ezt nézzétek.

    Kísértetiesen hasonlít az első hullám, és a második hullám.

    Akkor 228 volt a csúcspont és utána beállt még egy nagyobb és egy harmadik kisebb de hosszabb hullám után a csúcspont/2.5 olyan 80-110 közé

    úgy látszik most is ez a folyamat játszódik le, volt ugye az első 1000+ -os hullám, utána visszament 900 fölé napokig, majd volt egy 700-as majd most stabilizálódni látszik 400-550 között, bár eddig stabilan 600 felett volt de szerintem az még a harmadik hullámhoz tartozik.

    szóval az én teóriám:

    szépen állni fogunk legalább jó pár hónapot, (de valszeg fél évnél többet) 400-550$ között (néha 550 felé 600 ig de utána vissza) majd egy "kisebb tőkés csoport" felveri az árat jóval több, mint 1000$ felé , és kezdődik minden újból elölről.

    Igaz, már eljutott sok mindenkihez a Bitcoin híre, lehet nem lesz több hullám..

    de úgy gondolom van még friss tőke bőven befektetők kezeiben ami fel tudná verni az árat, mondjuk 2 ezer dollárig...(legalább, nem tudom ezt ki tudnánk-e számítani hogy kb. mennyi $-ra lenne szükség ehhez a művelethez ? :D )

    Már csak azért is, mert úgy is el tudnák adni ha újra felmenne az ára (spekulánsok), vagy épp akik most nem szálltak be a hullám előtt, és csak most jutott el hozzájuk a bitcoin híre majd ők csinálnak egy új hullámot.

Új hozzászólás Aktív témák