Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz fsb1000 #2957 üzenetére

    Biztos, csak lesznek olyanok, mint én is, akik nem akarnak az ebayen kínából venni valamit több száz ezer Ft-ért. Mert azért azt is tudjuk, hogy ősszel már nem lehet csak 100 Ghash felett értelmes profitot termelni. Ha viszont van EUs hely ahonnan számlára vehetsz egy ilyen eszközt, nagyobb eséllyel értékesíthetsz és vesznek is tőled vmit. Amúgy a chipet fogja csak Bitfury eladni, mint ahogy azt az Avalon is teszi, mert nincs kedve kismillió felhasználónak a bajaival foglalkozni. És azért az is fontos, hogy ha a chip már EU-n belül van, és a többi dolog itt jön alá, gyorsabb lesz az értékesíthetősége, mint a kinai import.

    A német fórumon olvastam, hogy páran, ha lenne chip-jük, és nagy mennyiségben akarnának nyákot gyártatni hozzá, azt nálunk tennék, mert olcsók vagyunk, de napon belül megközelíthetőek és a minőség is jó.

    A bitfury féle chip ha tényleg működik, lesz hozzá elég adat a fórumokon, hogy működő nyákot lehessen alá tenni, és azt értékesíteni. Én benne lennék abban, hogy hazai know-how-ból készítsünk ilyen minereket, és adjuk el azokat. A bitcointalk-on van egy svájci csapat, full avalon klónokat adott el, gyorsan megvették tőlük az összeset (igaz chip szállítás még nem volt), mert európai és cég áll mögötte, nem egy magánszemély. Persze lehet, hogy rosszul gondolkozom és nem lesz itt bitfurry chip meg miner se.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák