Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz szekra #22974 üzenetére

    Az alap problemat nem erted, nem latod a big picturet. Tetelezzuk fel hogy jozsika jokor volt jo helyen, vett anno 50BTC-t mert anyu pont adott annyi zsebpenzt/pont volt meg jo vgaja 2011ben. Jozsikanak most van mai arfolyamon nagyon kozelitolegesen fel milliard fornitja. Jovore betiltjak a coin FIAT-ra valtasat, azt mondjak nem kereskedheto ilyen termek de jozsika beloggolt ide ma is es latta hogy EZ, csak el kell menni Salvadorba majd bevaltjak neki mert feltesszuk, hogy rajuk valamiert nem vonatkozik majd a tilas. Utana ? Mi lesz utana mikor Jozsika hazarepul Berettyoujfalura egy fel milliardos bankszamlaval ? Majd azt mondjak, hogy "na jo hat nem lehet FIAT-ra valtani, de hat jozsika Salvadorban valtotta, sakk matt" ? Ezt igy tenyleg latod magad elott ? Megijesztene ha aztmondanad, hogy igen. Olyan, mintha azt mondanad hogy "ugyan tiltott a marihuana forgalmazasa magyarorszagon, de mivel jozsika elment hollandiaba es ott vette, hat mit van mit tenni, kijatszotta a rendszert ugyhogy ha mar ennyir faradozott vele akkor had adja mar el valakinek ujpesten". Nem erzed hogy santit ?
    Ha alkotnak egy szabalyrendszert arra, hogy ilyen termek nem valthato FIAT-ra de neked megis sikerul, akkor nemes egyszeruseggel csak lefoglaljak toled a teljes osszeget, mert olyan eszkoz birtakaba jutottal aminek a birtokba nem juthatsz es viszlat, nincs mirol beszelni.
    Tudod mi a nagy gond ? Hogy itt ket egymassal ellentetes erdek utkozik, de aki a cryptot akarja az mindket oldalbol csak a pozitivumot kivanja. Ameddig a crypto underground volt addig azt csinaltal amit akartal, mert nem nyult ra arra a piacra amit mar komolyan szabalyoznak. Most te (ti/sokan) azt akarjatok, hogy ranyulhasson a crypto erre a piacra, de ennek a piacnak a szabalyrendszerei NE legyenek ra ervenyesek. Picit, csak egy picit eros nem ? Mar ugyan ugy veheto mint a kenyer, mar van sajat tozsdeje, veszi fel az osszes tulajdonsagot ami a normal penzpiacon is jelen van, csak a szabalyokat ne vegye fel legyszilegyszi. Lehessen vele fizetni, erjen kurva sokat, gazdagodjunk rajta mint a szemet, diamondhand meg wherelambo, de adot ne kelljen ra fizetni, a kormany ne lasson ra, a bankok ne lassanak ra, egyszeruen csak uljon csondbe az egesz vilag es szolgalja ki azt az igenyt, hogy ez az eszkoz 100%-osan legyen integralva mert azzal jol jartok, de 0%-ban legyen szabalyozva mert az a kenyemes. Bravuros elkepzeles.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák