Új hozzászólás Aktív témák

  • Speccy

    senior tag

    válasz adise #12769 üzenetére

    Szűk 5 évvel ezelőtt is temette már Kiszámoló a bitcoint, amikor 75 dollárba került egy .

    Még szerencse hogy rajta nem múlik semmi, mert a napokban szóba került a blogján ez a régi cikk és ahelyett hogy beismerte volna hogy tévedett (hisz nem durrant ki a lufi), erre ezt írta :

    "Én továbbra is nevetségesnek tartom, hogy valaki kitalál egy játékpénzt, ami mögött semmi nincs, se egy nemzetállam teljesítménye, se egy cég értéke, tökéletesen semmi érték nincs mögötte, aztán az emberek elkezdenek vagyonokat adni érte. Hogy miért, azt még senki nem tudta megmondani.

    De nem elég, hogy egy valaki kitalál egy ilyet, most már a nem tudom hanyadiknál tartunk. Még a legújabbakat is ész nélkül felvásárolják, mintha lenne valami kézzel fogható érték mögötte.

    Kísértetiesen hasonlít a holland tulipánhagyma-őrületre. Ott is sok év eltelt, mikor valaki feltette a kérdést: tényleg ér egy nyomorult tulipánhagyma 20 hektár termőföld árát?"

    Ha neadjisten pár év múlva már százezer dollár felett lesz 1 BTC, akkor sem fogja beismerni hogy mekkorát tévedett anno, és akkor is csak ezt a holland tulipánhagymás baromságot fogja hajtogatni ;] :W

    [ Szerkesztve ]

    There is hope!

Új hozzászólás Aktív témák