Új hozzászólás Aktív témák

  • butch3r

    senior tag

    válasz #74018560 #12763 üzenetére

    és ha nem jön?
    Úgy rémlik más hírek alatt is mintha olvastam volna tőled hasonló kommenteket (ha keverlek valakivel akkor no offense) kisebb árfolyamon (1k, 2-3k stb), még nem omlott össze pedig minden nagyobb emelkedés után nagy a várokazás hogy na majd most összeomlik azt lehet kárörvendeni szomorúan nézni a síró embereket.

    Amúgy neked miért fáj nézni? Aki minden megtakarítását betette magára vessen. Aki opimusba vagy konzumba tette minden megtakarítását és az összeomlik -amire lássuk be igenis van esély- majd pofára esik és sír magára vessen. Mindenki annyit tegyen be bármilyen befektetésbe amit nem fáj elveszíteni és diverzifikáljon, akinek ez nem megy az majd tanul belőle és legközelebb menni fog (vagy utálni fogja a részvénypiacot ha azon bukta, a crpyto-t ha azon, ha vállakozása csődölt be akkor meg a kapitalizmust).

    de én is várom a nagy pofára esést, csak én azt amikor még 10 év múlva is vígan itt lesz a btc és a crypto, és a szekptikusok, rossz akarók, fanyalgó kimaradók, stb pofára esnek, hogy még mindig nem dőlt be, akkor is rossz lesz nézni a sok síró embert (najó nem lesz az)

Új hozzászólás Aktív témák