Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz Bjanos11 #11932 üzenetére

    VGA-val a büdös életben nem fogsz tudni értelmes mennyiségű Bitcoint kitermelni már. Csak célhardverrel. A tapasztalt btc bányászok majd kijavítanak/pontosítanak, de 5-600e Ft lepkefingnak tűnik most hangyára költve is. Altcoinokkal még van kitermelhető összeg, főleg, ha fel-felfut az adott coin árfolyama, de arra bazírozni meg azért kár, mert akkor a trade-del sokkal nagyobbat kaszál az ember. De ez ugyebár nem egy "dobjunk be egy kis pénzt és dőljön a lé" kategória, mert bukni is lehet szépen.

    picit bővebben: a coinokat bányászni egyre nehezebb (mesterségesen nehezíti az algoritmus az idő haladtával) és már elértünk egy olyan szintet, hogy aki most akar beruházni, az a pénzének töredékét sem fogja viszontlátni, kivéve, ha a coinok árfolyama megemelkedik brutálisan (bár ez sem garancia, mert akkor a már meglévő bányászok mind arra fognak összpontosítani és hirtelen annak is felugrik a difficulty-je)

    Ha van szent grál a beszállásra ezen a költségszinten, majd akkor valaki kiegészít/kijavít engem.

    szerk: az aláírásomban látható linken leírom, hogyan építettem egy Ethereum bányagépet ~3000 Euróért. Az a gép ma már olyan 0.7 Ethert hoz havonta, pedig alig 2 hónapos. Jelenleg az profit kevesebb havi 200 Eurónál a villanyszámlával és ez csak romlik rohamosan. Ennél profitábilisebb coin sem nagyon van még, bár hasonlóak adódnak: zec, etc, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák