Új hozzászólás Aktív témák

  • ignorant

    senior tag

    válasz P3Dr0 #11614 üzenetére

    Tapasztalataim alapjan, amikor a noob-ok kapcsolatba kerulnek bitcoin-al, akkor kb csak az erdekli oket hogy hogy tudnak tobb fiat penzt csinalni, vagy a masik visszatero motivum hogy a banyaszatra ugy tekintenek mint effektive ingyen penz teremtesre.

    Azt sem ertem,hogy lehet neked ralatasod az un. "amator spekulansokra". Megkerdeznem : van profi spekulans is? :)

    Eleg regota vagyok jelen crpyto korokben, es rengeteg noob-ot vezettem a rabbit hole bejaratahoz. ;)

    Amator spekulansnak azokat nevezem akik elkepzelik hogy szarra keresik magukat a crypto piacokon de nem tudjak mit jelent a volatilitas szo, sot a bid/ask jelenteset is par napja tettek magukeva. (ilyenek posztolnak olyanokat hogy erdemes-e adott pillanatban venni/eladni) :)

    Ezzel szemben profinak neveznem azt aki tudatosan trade-el es tisztaban van valamennyire a piacok mukodesevel.

    "Mit ertesz potencialis max profit alatt? Ha egy vegrehajtott uzlet egyenlege pozitivban zar akkor azzal mi a gond?"

    Nincs semmi gond vele. Csak arra utaltam hogy noobok hajlamosak panic eladni, vagy megprobalni scalping-ot, es fokozatosan leepiteni a portfoliojukat (hiaba er tobbet a vegen, foloslegesnek tartom)

    I don't understand why you are saying bad things about your homeland. Every where in the world you are a "shit man" except in your homeland. The speculators are't in Eastern Europe; they are in your loved US. Next time think about what you say about your homeland.Sorry dude..... :R

    Nekem a fold bolygo a "homeland"-em. :P

    Nem azt akartam sugallni hogy ezeken a helyeken van a legtobb spekulator, hanem azt hogy tolunk nyugatabbra joval nagyobb aranyban talalsz olyanokat akiket nem csak a rovid tavu spekulacio erdekel, hanem pl epitenenek is valamit.

    Persze ez foleg azert van mert mo-n hatalmas resze a lakossagnak melyszegenysegben el, az eletszinvonal meg altalanosan es vitathatatlanul szar. Lehet az en elvarasaim irrealisak.

Új hozzászólás Aktív témák