Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz penge111 #5945 üzenetére

    Én végigjátszottam (meg két kivétellel platináztam is) mindegyiket, beleértve a csak Japánban megjelenteket és a PSP-s részeket is.
    Attól függ, mit keresel "legjobbként". Legjobb minigame-ek? Legjobb sztori? Legjobb harcrendszer? A számomra minden aspektusból legjobb rész sajnos Nyugaton nem jelent meg (ez a Yakuza Ishin, szamurájos spinoff), bár ezzel is simán el lehet boldogulni.
    A főáramú sorozatból a Zero, 2/Kiwami 2, és a 6. rész a legjobbak szerintem, annak ellenére, hogy a Kiwami 2 és a 6 engine-je új meg nem annyira közkedvelt. A Zero mind sztoriban, mind harcrendszerben, mind additional contentben magasan a legkiemelkedőbb rész. A 3, 4, 5 Collection viszont jó ár/érték arányú, bár ezek a remasterek, nem remakek, mint a Kiwami és a Kiwami 2, tehát kicsit clunky az irányítás (meg kicsit bárgyú bennük a sztori).
    Én azt javaslom, hogy kezdj a Zeróval, azzal nem nagyon lehet melléfogni, remekül össze van rakva, aztán ha a Kiwamit is lepörgetted, akkor a Kiwami 2. A három rész után meg majd eldöntöd, hogy kell-e a többi. Kronologikusan követik egymást, tehát azt nem javaslom, hogy a Kiwami 2 után egyből a hatodik részre ugorj.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák