Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    válasz Benji77 #5648 üzenetére

    Ezt mar tultargyaltuk Benji. Mi most nem beszeltunk eddig az uzleti reszerol. Egyszeruen csak a technologiai resze a fontos abbol a szempontbol amelyikbol elojott a dolog. A penzugyi management az mar mindenkinek a sajat dontese. Es ha megnezed hany szerviz uzemel otthon ezer eve horror arakkal akkor azert ez igy ebben a formaban nem egeszen kerek. De ne is menjunk bele mert tok mindegy a G86-750-A szempontjabol, hogy az ugyfel mennyit fizet. Ha ujragolyozom tudom, hogy tonkre fog neki menni 2 honap mulva. En igy nem erzem magam szervizesnek csak egy megelhetesi sarlatannak.... Es akarki akarmit mond, a sok fos hirdetes meg a haromezer jobban leszel hozzaallas legalabb akkora gond mint a sok sufniszervizes. Mindenki hirdeti, hogy 7 ezerert mar lassan röntgenezi is meg minden, es raadasul nagy weboldalakon magyarazzak ezerrel az okosok, hogy a golyok a hibasak mindenert. Kapjak be. Ok teszik tonkre a piacot. A nagy gazdasagos javitas duma meg blabla mindenkinek a weboldalan ott van.

    Senki nem probalja meg elmagyarazni szepen leirva a nepeknek, hogy NEM GYEREKEK a REBALL 90%-ban egy baromsag mert nem az a hiba. Es senki nem probalja elmagyarazni, hogy a 3x magasabb ar, minimum 3x magasabb elettartamot es mondjuk garanciat (tudom ez az amit egy szervizes sem akar vallalni) jelent ez esetben. Errol miert nem szol egy weboldal sem?
    Azert mert mindenki gyorsan hirtelen akar millio ugyfelet es mindegy az, hogy 3 het mulva sir a gyerek megint mert beszart a laptop de csinaljuk, fizessen, huzzon el.

    Mondjuk az aki 1 honap garit ad reballra azt termeszetesen teljesen megertem SOT ez tobb mint jo.
    Viszont ez a reball reklamozas es az ugyfelek hulyesegre nevelese ez nagyon gaz. Nekem ez otthon sem ment ilyen formaban es lehet ezert nincs BMW meg a seggem alatt. (Amugy is mercit akarok :DDD )

    Es miutan a 10.000 forintos reball utan hazamegy a paraszt mit csinal? Na mit? (eloszor is orul, hogy ugyesen lesirta az arat) Rabassza a forro sparheltre a frissen javitott notit aztan youtubeon FullHD-ben nezi az eszmeraldat vagy a maricsujt. Ha vegzett akkor meg beviszi az agyba, radobja a billerbekk pehelypaplanra, hogy ha mar jol felmelegedett a sparhelten akkor nehogy kihuljon. Ennyire erdekli 7-10 ezerert a dolog.

    Ezek utan en nem csodalkozom, hogy mindenki ezt akarja. Reball-Reball ez zeng mindenhol. Hisz benne. Olyankor is keri az ugyfel a javitast ha megmondod neki, hogy garantalhato, hogy 3 honap mulva dobhatja ki a szarjat? Mert szerintem ha leulsz vele szamolni es azt mondod, hogy nem 10.000 (nem tudom mennyi egy reball, ha ennel kevesebb akkor az mar nagyon szetvert piac) hanem 30.000 de uj chip es egy ev garanciat kap ra. Nem eri meg jobban? . Es nem a fizetokozonseg miatt. Igy lettek nevelve. Mindenki inkabb elvallal mindent es nem mondja azt, hogy ennyiert mar nem. De persze ezen egy ket szervizes nem tud segiteni.

    De azert ne felejtsd el kerlek, hogy en dolgoztam magyarorszagon 13 evet szervizeles teruleten. Nem minden esetben azt kell csak latni, hogy a gondolataimbol sugarzik a csodalatos nemet pelda. Mert az sem olyan csodalatos mindig...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák