Új hozzászólás Aktív témák

  • albi31

    senior tag

    válasz alienpapa #4782 üzenetére

    Azt gondolom,hogy kikihun ebben megfogalmazta mindazt amit tudni kell:"Csak válasszuk ketté te mit is akarsz ha laptopokat akarsz szerelni vagy bga-kat cserélni mert ez utóbbi megy net-ről. De attól még nem leszel szerelő. Ahhoz az elektronika alapjai sem elegek.
    Ott tudnod kell rajzot olvasni és azokat értelmezni is."(megjegyzem zárójelben,erre nagyon kevesek képesek!!!...szerintem,te sem leszel az,inkább a BGA-s dolgok irányába fogsz elmenni,de az sem lesz leányálom!!!)

    Másrészről,ha valakit a pénz motivál,miért ne motiváljon,tudnia kell,hogy ebből nem lesz milliomos,sőt az "elfogadható"életkörülményekért is meg kell keményen dolgozni!Ha meg majd eljön az idő és vállalkozás szintjén szeretnéd,akkor meg a mai adózási forma agyonvág,elfog menni a kedved az egésztől,vagyis azt ajánlom,ha mindenképp bele akarsz vágni,hogy 1évig szigorúan csak másodállásba csináld,vagyis az összes létező szabadidődet ezzel töltsd,és először csak vásárolj rossz notebookokat és azokon gyakorolj,amíg rá nem érzel,hogy mi merre hány méter..én megmondom őszintén,egy rakás pénzembe van az egész,összegszerűséget nem mondok,mert rögtön elvenném a kedved az egésztől,de sok sikert...ja,és nekem nem súgott senki,mindent magamtól tanultam meg,már amit tudok..mert a többiek is megtudják erősíteni,hogy minél többet tudsz,jössz rá,hogy mennyire keveset tudsz!

    Mosuka :"Tök mindegy, hogy ki akar vele foglalkozni, az egészséges verseny megmarad. Aki szar, úgyis kihullik." ezzel nem értek egyet,mert messze nem jellemző a visszatérő ügyfél,úgy hogy egy rossz szaki is évekig tudja művelni a művelhetetlent!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák