Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Sziasztok szakik!

    Bocsánat, hogy belerondítok a szakmai csevejbe, de hátha itt találok olyat, aki kompetens a témában.

    Lenne egy gyönyörű állapotban lévő, amúgy hibátlan Dell Vostro 1710-es 17 colos laptopom, egy gondja van csak, mégpedig, hogy bekapcsolás után pár másodperccel leáll. Ilyen hibával még nem találkoztam, főleg, mert hogy a kép mindig megjön, írja a szokásos adatokat, a Dell logo is ott van, F2-vel tudnék menni a BIOS-ba, F12-vel boot menübe, de legtöbbször mire megnyomnék valamit, addigra már le is állt. Néha beenged a BIOS-ba is, ott is tudok lépkedni, de mire bármit átnéznék, addigra megint lelövi magát.

    Amiket megnéztem: A hűtő elindul, megy, túlmelegedés szerintem kizárt, paszta van, porcicák nincsenek. Memóriákat cserélgettem, akkut kivettem-betettem, nincs változás, procit is cseréltem, azzal is ez a tünet. Töltőket cserélgettem, a saját 130 Wattos eredeti Dell töltőmmel is ezt csinálja. Kivettem a billt, megnéztem a szalagkábel csatlakozásokat, minden okésnak tűnik ott is.

    Szerintetek mi lehet? Nagyon sok alaplap hibás laptop volt már nálam, de azok nem így viselkedtek sosem. Ez indulna, de valamiért leáll, erre kellene rájönni.

    Olvastam neten, hogy lehet egy power board csere megoldaná a dolgot, szerintetek? Mi dögölhet meg azon? Lehúztam, visszatettem, de semmi változás.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák