Új hozzászólás Aktív témák

  • doberman

    senior tag

    válasz Rimuru #26340 üzenetére

    ááá custom fw-vel azt csinálsz amit akarsz, főleg ha van usb(k) a routeren... az openwrt -nél a bevett szokás, hogy extroot -ot hoznak létre, így a beépített 4-8 megás flash annyival bővíthető amennyivel akarod, csatolsz egy kis swap-ot, és akkora partíciót kerítesz mellé pl a samba-nak amekkorát a pénztárcád elbír... kész kánaán.
    szolídan eltorrentezik ha kell, van dlna, samba, saját ftp, én pl kimondottan szeretem az openvpn-t - bárhonnan elérem a cuccaimat ha kell, saját tárterületről osztom meg a saját képeket nem közösségi vagy szolgáltatói területről, de pl egy usb-s dvb stick streameli a mindigtv adásokat otthon - amit vpn-en keresztül bárhonnan nézhetek, de még meg említem az új kedvencemet: rtl-sdr rádiózás...

    és mindezt 5 watt fogyasztás mellett és ez sem mindegy...
    (és tegyük hozzá, hogy vannak lelkes, hozzáértő emberek -vargalex,suste,poli27 hogy csak a magyarok közül említsek akik készítenek kész bináris firmware-t ami mindent elintéz helyetted grafikus felületű, magyar. emellé társul egy-két pörgős topik ahol biztos találsz segítőkész emberkét... jobb a "support" mint bármely fizetős szoftver esetében... :DD )

    8lnu

Új hozzászólás Aktív témák