Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    Van nekem is gondom a játékkal, azaz inkább a server kereséssel.

    Néha felmennék kicsit valahova, ahol senki nincs, hogy tudjak menni helikopterral, gyakorlás céljából. Megnézném, hol kell visszafordulni, mit honnan érdemes lőni, meg ilyenek, és közben nem hátrány, ha nem lőnek le felszállás után 2 másodperccel.

    Nade, kikeresem a szervereket. Meg is jön a lista. Sorba teszem őket játékosszám szerint. Látom, hogy 0 players, még a szerver adatokat is megnézem, ott sincs egy név sem. Csatlakozok, és látom, hogy vagy 12-en nyomulnak a szerveren. És ezt többször eljátsza.

    Vagy a 7végén játszottam egy sráccal 1vs1, már ment vagy 20 perce a játék erre kapcsolat elveszett. Visszalépek ugyan oda, gyakorlatilag pár másodperc erre vagy 20-an vannak fent, és persze az a srác akivel addig játszottam, és pont annyi pontja volt, mielőtt én megszakadtam. Nekem meg nulla lett.

    Nem értem ezeket a dolgokat, de remélem előbb-utobb lesz rá megoldás. :U

    Egyébként ha már van fent admin a sün szerveren ;] , akkor észre is lehetne venni, hogy a multkor egy orosz gyerek, ugy szedte le a jelöletlen emberkéket a térkép másik sarkából, takarásból, mintha kötelező lett volna. Gondolom ő szereti a piros-kék emberkéket. :U

Új hozzászólás Aktív témák