Új hozzászólás Aktív témák

  • PowerBuldog

    veterán

    Remélem nem bánjátok ha megosztok egy-két tapasztalatot.

    A single részt próbáltam, és totálisan elment az egésztől a kedvem. Az AI sík hülye, a scriptelés borzalmas, grafikai és hang bugok tömege (bár ez a kevésbé lényeges...)

    Egyrészt milyen már az, hogy az AI ha meglát akkor azonnal mindenki engem kezd el lőni, mintha nem is lennének társaim?(Ember, tank mind1) Valamint van hogy a placc közepén kezd el bukfencezni a szentem, mintha azzal bármit elérne. Aztán a saját társaim... 1 RPG-s ellenféllel küzdöttek 2percig, de végül azt is én lőttem le. no comment.
    Ja és a hab a tortán amikor még a sörétes puskával is letud szedni 1-200m-ről. Na ne vicceljünk már.

    A scriptelés pedig megint nagyon gáz. Évekkel ezelőtt sem volt már szokás, hogy "átléptem egy vonalat és spawnol az ellenség". Itt viszont átléptem egy vonalat, és SZÓ SZERINT láttam, ahogy a levegőben megjelenik az ellenség, landol a földön, majd elindul felém...
    Ugyan így működik minden máshol is az ellenfelek bejövetele. És ami a még rosszabb, hogy minden alkalommal ugyan azt csinálják. Minden alkalommal ugyan annak a háznak a tetejére megy fel ugyan az a ember, mind1 hányszor indítom újra.

    A pályák tervezésénél pedig nem is értem minek csináltak olyan szakaszokat, ahova el lehet menni, ha azonnal kiírja, hogy van 10mp-em, hogy visszatérjek a harcmezőre. Na puff neki.

    Egy kis rovarirtás sem ártana. PL: Gépfegyverrel tüzelés közben ha megnyomom a reload gombot, akkor addig szól a fegyver ropogás, amíg be nem fejezte a töltést. Vagy a deszkapadlón félig átlógó holtestek... Centi nagyságú recék néhol az árnyékoknál stb.

    Férfiasan bevallom, hogy most őszintén örülök, hogy nem vettem meg az eredetit és kipróbáltam a virágbolti verziót.

    Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

Új hozzászólás Aktív témák