Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viking_arc
tag
válasz Bjørgersson #79300 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed Cukorfalat? M98B!
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
Bjørgersson
félisten
válasz viking_arc #79301 üzenetére
Aztán már miért lenne 950 méterre az M98B pontosabb? Max gyorsabb a lövedék, ebből adódóan pedig kisebb az esése, de biztos nem pontosabb. Mindkettő oda lő, ahova célzol, az esés függvényében természetesen.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Gainka
őstag
Hali
Nem működik a vsync-em mi lehet a problem?
-
viking_arc
tag
válasz Bjørgersson #79302 üzenetére
Akkor javítok a megfogalmazáson: könnyebb!! 'kössélámbelemindenbe
[ Szerkesztve ]
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #79302 üzenetére
az ilyen nagy távolságú lövésekkel az szokott lenni a bajom, hogy kell egyet lőnöm, hogy belőjem a távolságot és az esést és a másodikra már elmegy az enemy
Na meg több másodperc a golyó útja, álló célpont kell, vagy mák
Gainka: nincs bekapcsolva? cfg-vel fellül van írva[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
csa33ee
aktív tag
válasz kisza25 #79290 üzenetére
Lancang-on egyszer velem is előfordult hogy beszálltam a tankba, elküldtem egy lövést úgy randomra majdnem az enemy támaszpontjára.Mendegéltem, egyszer csak kiírja hogy kill.Rögtön kaptam is a fejemre hogy csíter, meg wh, stb.Visszaírtam a gyereknek hogy csak véletlen volt, sry.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
csa33ee
aktív tag
válasz dokee78 #79288 üzenetére
A YT-on láttam hogy egy gyerek felment a villanyoszlopra és onnan szedte ki a heli űléséből a delikvenseket a pálya másik végéből, már nem emlékszem melyik puskával.Ellőtt pár próbát, és amikor elkezdett forogni a rotor, már tudta hova kell küldeni a skulót.Csak várni kellett amíg a gépbe spawn-ol a muksó.Meg sem mozdult a puska mert már bekalkulálta az esési szöget is.Isten tudja hány ezer pontot lőtt össze meg marksman medált.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
törölt tag
A bosszúálló! [link]
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #79312 üzenetére
MBT LAW Hüllővel szoktam tankozni. Illetve egyszer kisza ellen is játszottam de megpróbált lekèselni. Hagsúlyozom!! Megpróbált!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pulyka jocó #79319 üzenetére
Olyan net mellett ne csodálkozz! "1000-es Digi."
-
Prosector
addikt
válasz pulyka jocó #79319 üzenetére
Of course!
-
gyiku
nagyúr
válasz Prosector #79294 üzenetére
kuksi ferencunk freemailes es van egy kamu gmail accja, hogy zenehallgatas kozben tudjon sunyi modon angolt tanulni. kozben 4400mhzen megy a procija.
Milka 78: a borod alatt levo 3db 980ti arabol csak jut 2500Ft a teszkos jatekra. ebben is van IFA
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
prokxy
veterán
Te hová tűntél el annyiszor a gunner ülésből? Direkt beszambáztam 2 tank közé, na mondom majd jól szétkapjuk őket, erre a gyiku sehol én meg menekültem, mint a kisóvodás a méhecske elől!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
-
bekes.andras
tag
Urak!
Az utóbbi időben azt érzem, hogy a változatlan grafikai beállítások mellett, mintha kicsit csúnyább lenne a BF4, lassabban teszi ki az objecteket és textúrákat. Eddig az elején volt egy kis idő, míg nagyobb felbontásban, és jobb textúrákkal rajzolta a teret, aztán onnantól kezdve minden oké. Ez normális is, de most meg folyamatosan késéssel jelennek meg a nagyfelbontású tárgyak, textúrákkal. Értsd odarohansz egy tereptárgyhoz, elnagyolt, elmosott textúra, majd magához tér, és oké lesz. Az fps nem feltétlen lett kevesebb, de ez a grafikai dolog zavaró.
Q9550, 8GB DDR2, 560Ti 448, 240GB SSD A grafika high-on.
Az Nvidia driver a legfrissebb, és lehet nem kellett volna módosítani már ehhez a VGA-hoz.
Ha bárkinek van valami ötlete, azt szívesen venném. Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
addikt
válasz bekes.andras #79340 üzenetére
Üdv!
Itt a fórumon sokak véleménye, hogy ennél a játéknál a gördülékenyebb futáshoz a sok fps számít, alacsonyabb beállítás mellett, bár írtad, hogy az nem lett sokkal kevesebb. Szerintem próbáld meg alacsonyabb beállításokon, hogy ott mit produkál, ha a probléma maradt, akkor próbáld meg visszarakni a régebbi drivert."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
eugabesz
őstag
válasz bekes.andras #79340 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen,mikor elfelejtettem feltenni a hálókártyám driver-ét...mert ugye a winfos fog hozzá rendelni driver-t,de az koránt sem lesz olyan.Nagyon sok függ a minőségi internet kapcsolattól,
Most hogy mi is megszabadultunk a fölösleges vezetékektől és minden eszközünk Wi-Fi-n keresztül csatlakozik,nálam is észre lehet venni néha egy kis "darabolós" megjelenést,de szerencsére nagyon ritka.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
taknyí
senior tag
Magyar szerverek?
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
-
addikt
válasz #35434496 #79348 üzenetére
Yes comrade, még az a szerencsém, hogy a szagokat nem tudja közvetíteni. Viszont komolyra fordítva, ha valaki szereti az olyan zenéket, amiben dominál az énekhang, akkor az csak ilyen fejest vegyen( az árát nem kell nézni ), mert kb, 2 óra zenélés után, az államat még mindig nem tudtam felszedni az asztalról.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Linux Mint
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest