Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz demmer123 #60922 üzenetére

    Frissíts drivert első lépésben ezt tudnám javasolni. Második lépésben pedig azt kérdezném, hogy ez milyen sűrűn fordul elő? Nekem is van 1-1 kör, igaz ritkán, hogy mintha rosszul töltene be vagy a játék, vagy emiatt a driverem gajdul be, de egy játék resi után rendbe jön.

    (#60924) fornettisuti: csak nem egy iramclan VIP taggal találkoztunk?
    Egyébként meg igaza van kovynak szóval ide se írj akkor, másrészt pedig szólás szabadság van. Mindenki joga van írni, oda azt ahova akar. Harmadrészt, ha zavar a chat akkor TE is el tudod rejteni a chat ablakot ergó ezeket nem látod. Negyedrészt, ha valakit ennyire zavar a chat és az abban rejlő szöveg akkor felejtse el az "online" világot. Ott nem minden rózsaszín ;)
    Én személy szerint az admin munka ezen részét, tehát a chat korlátozást mind auto adminnal, mind személyesen semmire nem tartom. Had irkáljon mindenki azt amit akar, engem ez nem érdekelne. Nem is értem miért foglalkoznak ezzel ennyire az adminok a saját szerverükön. A noob, easy vagy f**k szót tilos beírni a chatbe, de a baserape, spawnkill (pl. pontra spawnoló jármű esetén), a tetőkemperek persze engedélyezettek, mert azt admin is csinálja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák