Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz Nova91 #60495 üzenetére

    Hidd el egy Viper vagy bármilyen más légi jármű, ha találkozna egy Warthoggal akkor nem maradna 4 mp-ig a levegőben, de egy "sima" stealth jet is lekapja 4 mp alatt a helit szerintem ha csak azon múlna, hogy ott lebeg előtte. Azért ezeknek nem kicsi a percenkénti (vagy akár másodpercenkénti) lövésük. ;)
    Ettől függetlenül az igaz, hogy a heli gunnerje nem sebez eleget rá ahhoz képest illetve az is, hogy a jetek nem nagyon lassítanak le "2km/órára" a valóságban (ez a játékban olyan 100-150et jelent szerintem ami már lassú tempónak mondható). Amúgy egy játéktól ne valóságot várjunk.. Akkor a heliből ki-be ugrálgatás, tankot gyorsan meghegesztem, meglőnek majd feltöltöm magam full hpra dolgok ugranának. Az ésszerűséget és a hihetőséget kell megtalálni egy adott játékban. Gondolj bele, ha pl. ezek a jetek amik vannak nem lassíthatnának le 500km/óra alá akkor mit tudnál célozni ezeken a kis pályákon azokhoz a sebességekhez képest? Semmit, ergo használhatatlan lenne a jet
    Van egyrészt a valóság és másrészt a játék ami a valósághoz képest milyen, ha itt elvonatkoztatunk a jetek sebességéről nagyjából jól működnek szerintem. Engem is zavar, ha lelő egy jet amikor tankozok vagy infantryzok (bár azért infként ritkán öl jet a 4ben), de nem érdekel, mert max. megvárom mire lespawnol a jet és lelövöm a picsába. Ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák