Új hozzászólás Aktív témák

  • eugabesz

    őstag

    válasz bucketb0b #59952 üzenetére

    A magyar ember ilyen.Kidobja az autoadmin valamiért,lehet szidni a szerver üzemeltetőjét,hogy mekkora mocsok aljas,stb.,meg ilyesmit,még egy azaz 1 embert nem láttam ideírni,hogy hú a fenébe,támadtam a bázison lévőket,kidobtak,de végül is jogos volt.
    Nem...hibás volt az admin,mert ilyen olyan faszagyerek vagyok,azok meg egytől egyig részrehajló ,fennhéjázó mocskok.
    Merész dologra vállalkoztál.Véleményt mondani valamiről,aminek a közelében sem voltál.Már nagyon sok embernek fel lett ajánlva,gyere fel a ts-re,játszál velünk,meg sem kell szólalnod,ha nem akarsz,majd meglátod,csak egy este alkalmával is mik történnek a szerveren.
    Az admin is ember,nem tévedhetetlen,de ha hibázik,nincs lehetősége javítani,mert már megvált a játékostól,akit esetleg tévedésből dobott ki.Ezzel együtt kell élni,van ilyen.De amit ide irkálnak,vajmi kevés köze van ehhez.
    Mocskolódás,sárdobálás megyen,mert én a kivagyokénvagyokjancsi nélkül is elég jól elboldogulnak,s vannak játékosok akik szívesen játszanak ott.
    Meg ezek válaszolnak,de nem.?.. Ezek ilyenek.Áldoznak rá a szabad idejükből és válaszolnak szinte minden felvetésre,sérelemre.
    Megpróbálnak megoldást keresni a problémára,hátha tényleg hibázott valaki.
    Nekem is volt már ilyen,vissza vontam a kitiltást,mert láttam,hogy nem egészen volt jogos,csak akkor és ott úgy látszott jónak.De beláttam és elrendeztem a hibám.
    A nálunk jobb játékosokat nem szeretjük és kidobjuk???
    Tévedsz,fel sem engedjük!!Játszon olyan helyen,ahol előtérbe helyezik a tudását,lépjen feljebb,menjen versenyre,vagy edzésre a versenyre járókkal,mi csak egy public nép vagyunk,oda minek jön??Ő sem szórakozik jól,mi sem ,mert nem éppen élvezetes mást sem látni a csetben,hogy ezt meg ezt dobjátok már ki, mert csaló.

    Végezetül,de nem utolsó sorban:
    "ők tovább adják ezt és az értelmesebbje kerülni fogja a szervert."
    Én nem tudok ilyenről....

    (UI:Köszönjük a moderátorok türelmét!!)

    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

Új hozzászólás Aktív témák