Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Sokan, sokféle véleményt leítak már itt a csalásokal kapcsolatosan. Előrebocsájtom, hogy engem abszolút hidegen hagy, hogy azért halok mert gyorsabb nálam valaki, vagy esetleg éppen csal, egyébként se tudom megállapítani. Viszont az érdekelne, hogy járműveknél is lehetséges valamiféle mókolás? Tegnap ugyanis az történt, hogy a kedvenc ladikos, szigetes, viharos pályás szervereket kerestem, és felkeveredtem egy 64 fős amerikaira. Úgy kb. a kör egyharmadánál kapcsolódtam be, még nem érkezett meg a tájfun.
    Szóval volt az ellen csapatában egy faszindzsör a harciladikban, aki gyakorlatilag kb. három másodperc alatt felrobbantott minden ellenséges ladikot, de olyan messziről, hogy gyakorlatilag nagyítással is alig lehetett látni. Én kb. kétszer vezettem, meg úgy négy-öt alkalommal a gépágyúnál ültem, de azonnal végünk volt, amint észrevett bennünket. A végén a mi oldalunkon már nem is vitte el senki a ladikokat, ott maradtak üresen. A játék végén a jókomának mindössze egyetlen halála volt.
    Összefoglalva, lehetséges, hogy már erre a járműre is van valamiféle csalás kitalálva, vagy tényleg ennyire szuprermanus volt a gyerek?

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák