Új hozzászólás Aktív témák

  • osszaki

    tag

    válasz bul07 #11477 üzenetére

    Nem, nem ez a probléma. BC2-ben sose felejtem el, a haverommal, úgy helikoptereztünk Oasis-on, hogy az egész kör alatt 1 helikopterben ültünk.(Rush) Egyszer se szedtek ki minket, végigaprítottuk a népet és az valóban felejthetetlen élmény volt. /Sajnos a kört buktuk/ Aki BC2-zött tudja, ha fix légelhárítóval eltalálnak a gép beborul, szinte lehetetlen megfogni. AT4-ről ne is beszéljek, legjobb dolog volt a játékban. Azt, meg kellett tanulni használni, hogy kiszedj egy repülő egységet. Hangsúly a tanuláson volt.

    Mi megy BF4-ben? (BF3-ban is ez van) A map amit kaptunk a DICE-al karöltve, mintha direct ki akarba babrálni a játékosokkal...

    Mindenhol egy toronyház, amire az összes birka játékos kiugrál. Az egész játék abból áll, hogy a tetőkempelők harcolnak a játszani szerető játékosokkal. Reconok megfestik a heliket, vagy ha már megvan a stinger akkor már az se kell. És mi marad? Vezeted a helit és csak ennyit hallassz: bip-bip-bip-bip... Bár bármibe beleülsz, csipog kapásból.

    Elbújni? Mikor minden tetőről valaki megfest?

    Noskill az egész, de hát ugye a CoD-os réteget is ki kell szolgálni, gondolok itt a 16 évnél fiatalabb 'játékosokra', akiknek nem szabad semmi olyat a 'kezükbe' adni, amit meg kellene tanulni kezelni.

    Én értem, hogy ezek az eszközök a valóságban is jelen vannak, de ez a játékélmény rovására megy.

    Pár nap játék után el is értem azt a szintet, hogy kösz, akkor BF4-et valószínüleg sose veszem meg, max ha leértékelik.

    Mert az még mindig nonszensz, hogy a DICE ennyi év után még mindig egy olyan játékot fejleszt ami tele van bugokkal. Hitboxlag. Ezt nem megoldani ennyi év után. BC2-ben még el is ment, de BF3 abszolút bukta volt ilyen tekintetben. BF4 eddig ugyan ott áll. Ugyan olyan szar a beta, mint BF3 idején. Q gomb továbbra se kalibrálható szabadon. Ezt olyan fél év után oldották meg 1 patch formájában BF3-ban. Egy szabad gombkiosztást...

    Talán a kamu újratöltés is megvan, de erre most nem tenném a fejem.

    És akkor beszéljünk az újdonságokról.

    Felhúzhatod a rácsokat, meg a betonoszlopokat a játékban. Minek? Jaaaa, azért, hogy agybajt kapj, mert valami birka a több játékost akarja szivatni. Lift dettó: ajtó elé C4, viszlát.

    Lerombolható felhőkarcolóóó, váóóó, ÚrIsten, de jóóóó. Igen, egyszer-kétszer megnézed és ennyi. Na jó, talán 1 nap játék után nem csodálkozol rá. Ugye a megfestést már írtam, onnan a legmagasabb pontról lehet a legjobban ezt csinálni. Nos, első dolgom, hogy kilövöm az összes oszlopot, hogy kicsit könnyítsek a helisek (akár a magam) helyzetén. És akkor jön a por. Szivassuk tovább a játékosokat. Tudom, hogy van por utána, az ikertornyok után nehéz nem tudni erről. De akkor is...

    Emlékezzünk már mi volt BC2 aricán: egy komplett falut tettünk a nullával egyenlővel, nem pedig 1 ház dőlt össze. Heavy metal? Tank- és helicsata. Csipogás nélkül, max ha bekaptál 1 trace-ert, akkor flash és ennyi.

    Aztán a legnagyobb baj, ami kivételesen nem a DICE hibája, a játékosok. A fele birka. Dominationt TDM-nek veszi és a pontokat még véletlenül se próbálja meg elfoglalni. Random spawn-olások megint szuperek. Van, hogy téged rak más elé, van, hogy mast eléd.

    Sajnos lehetne még a dolgokról beszélni, de felesleges. BC2 egy nagyon jó irány volt. Hangulata volt. -Ott még el kellett dobnod az ammo és medipackot, feltételezték, hogy a játékos erre képes, utána már nem feltételeztek ilyesmit.

    Tehát szerintem nem jó irányba megy a sorozat. CoD-ozok is, és a BF sorozatot is szeretem. Mindkettő másért jó. A BF -gyanítom EA hatásra is- CoD-ra próbál hajazni. Ami nem jó, nem is kellene, de nem is megy.

    Látjuk az eladásokban is.

    Szóval DICE, pls BC3-at el ne csesszétek...

    --- Bocs, látom hosszú lett. :D ---

    [ Szerkesztve ]

    Xbox 360 gamertag: osszaki

Új hozzászólás Aktív témák